Skip to main content

Hämeenlinnassa on kattava hotellitarjonta, josta voit valita laadukkaan yöpymispaikan kaikilla palveluilla kaupunkilomalle tai kunnon aktiivilomalle luonnohelmasa. Omalla autolla paikalle saapuva voi ajella tunnelmallista mutkatietä Aulangolle, jossa aktiviteettiä riittää perheen pienimmillekkin!

Alapuolelta löytyvästä kartasta näetkin kaikki Hämeenlinnan hotellit hintateitoineen ja huomaatkin, että kaupungista löytyy paljon laadukkaita sekä kohtuuhintaisia hotelleja.

Hotellit Hämeenlinnassa

Hotellit hämeenlinnassa edustaa jokaiselle matkustajatyypille sopivia vaihtoehtoja. Hämeenlinnassa sijaitsevat hotellit ovat pääsääntöisesti todella hyvien kulkuyhteyksien päässä varsinkin omalla autolla matkaavalle, mutta kuten kartasta voimme havaita, niin bussejakin Hämeenlinnassa kulkee ja oma auto ei ole välttämätön, jos olet aikeissa yöpyä hotellissa hämeenlinnassa.

Hotellejen hintataso Hämeenlinna

Hotellin saat varattua Hämeenlinnassa edullisesti keskustan alueeltakin, josta löydät muutaman alle 100€/yö hotellihuoneen. Vaativampaankin makuun löytyy 150€/yö hotellihuoneita, joista muutkin vierailijat ovat jättäneet hyvää palautetta.

Top 10 hotellit Hämeenlinna

Kuten jo aiemmin mainittua, niin Hämeenlinnasta löytyy jokaiseen budjettiin ja tarpeeseen sopiva hotelli. Alapuolelta löydät top 10 hotellit Hämeenlinna listauksen, josta näet vierailijoiden parhaat arvostelut saaneet hotellit. Tiesithän, että hotelliweb etsii sinulle parhaat hotellitarjoukset muutamassa sekunnissa ja sinun ei tarvitse kuin lunastaa alennukset, jotka ovat parhaillaan jopa -50%!