Skip to main content

Vaasasta löytyy hotellit jokaiselle matkailijalle, sekä puuhaa löytyy aikuisille sekä perheen pienimmille. Vaasa onkin monen matkailijan suosiossa, sillä alueella on varsinkin kesäaikaan upeat maisemat, joissa käyskennellä luonno helmassa. Vaasassa löytyy keskutan liepeiltä muutamia tasokkaita hotelleja, joissa voit yöpyä pienemmälläkin budjetilla.

Alapuolella olevast kartasta voitkin havainnoida hotellien sijaintia sekä esimerkiksi julkisia kulkuyhteyksiä. Kun olet löytänyt hotellisi, niin hotelliweb.fi onkin kilpailuttanut hotellisi ja näet aina vain parhaan hinnan!

Vaasan hotellit

Vaasan hotellit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä ja voitkin liikkua sujuvasti omalla autolla tai julkisia kulkuvälineitä hyväksi käyttäen. Linja-autot kulkevat mukavasti hotellien ohi, joten taxi matkojakaan ei ole välttämättä pakko ottaa!

Vaasan hotellit edustavat korkeaa tasoa ja voitkin nauttia lomastasi parhaassa palvelussa varsinki, kun valitset hotellit, joita muutkin suosivat ja top 10 listaan mennäänkin pian.

Vaasan hotellien hinta

Vaasasta löydät monen hintaisia hotelleja ja jokaiselle budjetille sopiva yösija löytyykin ihan varmasti. Vaasan hintataso alkaa alle 50€/yö hinnasta ja keskihinta onkin noin 80-90€/yö. Vain muutama poikkeus keskustan alueella maksaa yli sata euroa yö!

Hotellit vaasa top10

Hotellit vaasa top10 listaus sisältää vierailijoiden mielestä parhaat hotellit. Arvosana annetaan asiakaspalautteen perusteella, joten näet oikeat arviot ja tiedät mihin olet menossa! Kun olet päättäänyt mihin hotelliin haluaisit mennä, niin löydät hakemistostamme aina parhaat hotellitarjoukset ja maksat aina mahdollissimman vähän!