Skip to main content

Kotka on suosittu matkailukaupunki ja hotellitarjonta on sen mukainen. Kotkassa hotellit täyttyvät varsinkin maankuulluilla kotkan meripäivillä, jolloin hotellien täyttöaste on todella suuri. Ei olekaan ihme, että Kotkasta hotellia etsivä voi valita monesta erivaihtoehdosta juuri itselle sopivan!

Alapuolelta löydät Kotkan hotellit kartalta ja voitkin huomata, että todellakin hotellitarjontaa on keskustan liepeillä ja välittömässä läheisyydessä mukavasti.

Tiesitkö, että hotelliweb kilpailuttaa hotellit tuhansilta matkailusivustoilta ja sinä saat aina halvimman hinnan ennen päätöksen tekemistä?

Kotkan hotellit

Hotellit kotkassa edustavat hyvää tasoa ja laadukkaan hotellin löydätkin sopivaan hintaan helposti hotelliweb palvelulla. Hotellin Kotkasta löydät läheltä satamaa jolloin saat upean merinäköalan, jossa aamualkaa maistuvasti. Kotkasta löydät ihan luksusluokan majoittumismahdollisuudet, jos sellaista hotelliltasi vaadit.

Hotellien hinnat Kotkassa

Hotellien ja majoituspaikkojen hinnat vaihtelevat Kotkassa laajalti, sillä halvimmillaan tällähetkellä majoittaudut vain 39€/yö. Vastakohtana muunmuassa keskutan tuntumassa oleva Kotka House, jossa saat pulittaa yli 200 euroa yö.

Top 10 hotellit Kotka

Listauksesta top 10 hotellit Kotka selviää vierailijoiden rehellisen palautteen pohjalta laskettu arvio asteikolla 0-5 tähteä. Lisäksi voit laskea parhaat hotellitarjoukset meidän hotellihakukoneella ja varmistua, ettet maksa hotellista yhtään enempää, kuin on pakko!