Skip to main content

Roviemellä on lähes yhtäpaljon hotelleja, kuin helsingissä. Rovaniemi onkin yksi Suomen turisti pääkeskuksista, eikä suotta. Rovaniemellä on talvisin sopivat yhteydet Suomen parhaisiin laskettelukeskuksiin, joissa riittää haastetta kaiken tasoisille laskijoille. Lisäksi Rovaniemellä ja sen lähettyvillä on todella paljon nähtävyyksiä, joita kelpaa kierrellä katsomassa kotimaanmatkailua harrastaessa!

Alapuolelta löytyvä kartta havainnollistaakin sinulle, että kuinka paljon tuonne lapin pääkaupunkiin oikein mahtuukaan hotelleja pienelle alueelle. Rovaniemen kaltaisessa turisti kylässä yöpyessä onkin syytä kilpailuttaa hinnat, sillä hotellien hinnat ovat korkeahkot, mutta hotelliweb löytää sinulle parhaat hotellitarjoukset muutamassa sekunnissa!

Hotellit Rovaniemellä

Rovaniemeltä löytyy todella paljon vaihtoehtoja missä majoittua. Hotellien lisäksi Rovaniemen ympäristössä on satoja lomamökkejä vuokrattavana mikäli ei halua majoittua hotellissa. Hotellit rovaniemellä ovat korkealuokkaisia, sillä tämmöisessä turistikylässä ala-arvoinen hotelli voi laittaa ovet kiinni melko pian.

Hotellien hinnat rovaniemi

Rovaniemellä ja muissa turisti kylissä on tavanomaista, että sesongin aikaan hotellien hinnat ovat korkeammalla, kuin normaalisti. Rovaniemen tapauksessa se tarkoittaa sitä, että talvikauden (Loka-huhti), hinnat ovat hieman korkeammalla, kuin kesäaikaan, jolloin turismi on vähäisempää. Onkin suositeltavaa, että käyt kokemassa lapin kesän edes kerran ja voitkin miettiä, että tarvitseeko kauemmaksi lomalle lähteäkkään?

TOP 10 Hotellit rovaniemi

Rovaniemen hotellivalikoima on laaja ja tästä syystä asiakkaiden arvioiden mukaan koottu top 10 hotellit Rovaniemi listaus on paikallaan! Katso muiden mielestä parhaat hotellit ja kilpailuta mielesellesi hotellille paras hinta hotelli,- ja lentohakemiston avulla!