Skip to main content

Oulusta löydät paljon varteenotettavia hotelleja eikä ihme, sillä oulu on monelle matkaajalle pysähdyspaikka matkalla lappiin. Lisäksi Oulussa pysähtyy muitakin turisteja ympärivuoden läpikulkumatkalla tai pidemmällä kaupunkilomalla.

Kartalta löydät Oulun hotellit keskustan alueelta helposti ja karttaa loitontamalla voit tarkastella Oulun lähialueelta majoitusvaihtoehtoja.

Hotellit Oulussa

Oulusta löytyy hotelleja todella paljon ihan ydinkeskustan liepeiltä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä olitpa sitten liikkeellä omalla autolla tai linja-autolla. Kartalta näetkin kätevästi kaikki oulun bussi pysäkit ja voit peilata matkaa hotellin ja bussipysäkin välillä.

Hinta taso Oulun hotelleissa

Oulun majoituspaikat edustavat hintatasoltansa varmasti jokaisen budjetin matkaajalle sopivan vaihtoehdon. Oulusta löydät laadukkaat hotellit sekä hotelliweb hakukoneen kautta muutaman myös muutaman kerrostalohuoneiston, jotka ovat hintatasoltaan luonnollisesti halvempia kuin hotellit.

Top 10 Hotellit Oulu

Oulussa on todella paljon hotelleja ja onkin yksi niistä Suomen kaupungeista, joissa käyttäjien arviot hotellista nousee tärkeäksi indikaattoriksi hotellia valitessa. Alapuolelta löydät oulun TOP 10 hotellit perustuen tähtiarvioon, joka lasketaan vierailijoiden arvosteluista.