Hotelliweb.fi

Hotellitarjoukset

Kilpailuta

Kilpailutamme hotellit ja lennot parissa sekunnissa!

Valitse

Valitse sinulle sopivin hotelli ja lento parhaaseen hintaan

Varaa

Varaa hotelli sekä lennot helposti ja turvallisesti

Nauti

Nauti lomastasi ja lue blogista oppaita matkailuun!

Älä maksa majoituksesta liikaa!

Miksi maksaisit enää hotellista ja lennoista enemmän, kuin on pakko? Hotelliweb löytää sinulle aina parhaan hotellitarjouksen muutamassa sekunnissa!

Hotellitarjoukset

Hotelliweb on suomalaisen matkailijan paras ystävä, sillä me hoidamme sinulle aina hotellin parhaaseen tarjoushintaan! Periaatteemme on, että matkustajalle pitää jäädä myös budjettia matkalle ja siksi etsimmekin jokaiselle hotellille parhaan hinnan tuhansilta matkailusivustoilta ja näytämme asiakaspalautteen perusteella arvostelut.

Hotelleista löytyy todella monia eri hintoja ja siinä onkin matkaajalle todellinen sudenkuoppa. Monesti erehdytään maksamaan täysihinta hotellihuoneesta, vaikka hotellitarjoukset etsittyäsi voit saada jopa -60% alennuksen.

Kuinka isot hotellitarjoukset voin löytää?

Hotelliwebin hakukoneesta voit löytää hotellitarjouksia ympärimaailman. Hotellitarjoukset vaihtelevat maakohtaisesti, mutta yleensä löydämme sinlle vähintään -10% alennuksen. Toisinaan löydämme sinulle yli -50% alennuksen ja tällöin säästät jopa parin elämysmatkan verran rahaa, jotka voit käyttää matkakohteessa.

Säästä rahaa kilpailuttamalla hotellit

On olemassa monia asioita, jotka tulee kilpailuttaa. Hotellit ovat hyvä esimerkki siitä, sillä monessa tapauksessa parhaat hotellitarjoukset auttaa sinua säästämään rahaa reilusti yli 100 euroa. Voitkin miettiä jos säästät viikon hotellireissussa 200 euroja lentolipussa 40€, että mitä kaikkea voit tehdä 240 eurolla matkakohteessa. Mikäli kohteena on esimerkiksi suomalaisten suosima Rhodos, niin elät leveästi monta päivää tällä rahalla.

Hotellitarjoukset on helppo hyödyntää

Hotellitarjoukset on todella helppo napata ja hyödyntää tällä sivustolla, sillä se ei vaadi kovin montaa klikkausta. Ensiksi valitset sinulle sopivan hotellin ja siirryt tarjouksen varaamiseen. Varaaminen toimii todella helposti ja nopeasti samalla tavalla kuten pikakasinot, eli tunnistaudut pankkitunnuksillasi ja voi’la olet varannut tarjouksen.

Kaikissa hotellitarjouksissa on ilmainen peruutus, joten voit varata matkasi hyvillä mielin.

Hotellitarjoukset parhaista hotelleista

Hotelliweb löytää hotellitarjoukset parhaimmat arvostelut saaneistakin hotelleista, joiden ei tarvitsisi antaa edes alennuksia täyttöasteen korkealla pitämiseksi. Siksi onkin suotavaa, että vaikka etsisit luksushotellia, niin kilpailutat hinnan ja lunastat hotellin parhaalla hinnalla.

Hinnat voivat vaihdella eri hotellinvälittäjien kesken kymmeniä, jopa satoja euroja. Me etsimme muutamassa sekunnissa parhaat hotellitarjoukset kaikista maailman hotelleista, jotka voi varata netissä.

Tarjoukset ja arvostelut

Meidän palvelustamme sinun ei tarvitse varata ”sikaa säkissä”, sillä näet reaaliajassa päivittyvät asiakaspalautteisiin perustuvat arvostelut hotelleista. Lisäksi kun klikkaat yläpuolella olevast taulukosta ’katso hotellia’, niin näet kaikki palvelut mitä hotelli tarjoaa sekä laajan kuvapankin hotellista.