Skip to main content

Kokkolasta löydät hotellin keskustan liepeiltä tai kohtuullisen matkan päästä keskustasta. Kokkolaan matkaavalle onkin luvassa hyvälaatuisia hotelleja, joista valita mieleisensä. Tiesithän, että hotelliweb etsii sinulle parhaat hotellitarjoukset parilla klikkauksella kilpailuttamalla tuhannet matkailusivustot ympärimaailman. Onkin enemmän kuin tavallista, että parhaan tarjouksen saat ulkomaalaiselta sivustolta ja alennukset voivat olla yli -50%

Alapuolelta näet kartasta kätevästi Kokkolan hotellit ja esimerkiksi bussipysäkit, jos olet matkalla julkisilla kulkuvälineillä!

Hotellit Kokkolassa

Kuten kartasta huomaamme, niin hotellit kokkolassa sijaitsee todella hyvillä paikoilla, vaikka ei keskustassa sijaitsisikaan. Ei olekaan huono idea jättää oma auto kotio ja lähteä kaupunkilomalle kokkolaan, jossa voit nauttia kiireettömästä ajasta kauniissa kaupungissa.

Hintataso kokkolan hotelleissa

Perus hinnasto Kokkolan hotelleissa noin 90€-120€, mutta poikkeuksiakin joukosta löytyy ja meidän hakukone löytääkin sinulle parhaat tarjoukset, olitpa sitten matkalla kokkolaan tai vaikka Espanjaan!

TOP 10 hotellit Kokkola

Alapuolelta löydät kävijöiden arvion mukaan järjestetyt hotellit tähti arvostelun kera! Tähtiarvostelu top 10 hotellit kokkola listaukseenkin muodostuu vierailijoiden todellisen palautteen pohjalta ja voit vakuuttua hotellista, johon olet aikeissa varata huoneen!