Skip to main content

Porista löytyy monia hotelleja, vaikka kaupunki ei olekaan Suomen vilkkain turistikaupunki. Heti keskustan tuntumasta löytyy muutamia varteneotettavia hotelleja ja mikäli on liikkellä omalla autolla, niin hieman syrjemmästä löytyy hinta-laatu-suhteeltaan loistavia majoitusvaihtoehtoja!

Tiesithän, että olipa etsinnässäsi Hotellit Pori tai vaikka Hotellit Rhodoksella, niin hotelliweb etsii sinulle aina parhaan hinnan tuhansilta matkailusivustoilta ympäri maailman!

Kurkataanpas kartalta, missä Porin hotellit sijaitsevat

Porin hotellejen hintataso

Porissa hotellihuoneen saa edullisesti jopa ihan keskustan tuntumasta. Reilulla 60 eurolla saat jo suhteellisen korkealaatuisen hotellin ja yleisesti ottean Porin hotellit ovat hintahaarukassa 60€-120€, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Kannattaakin pitää silmällä hotellitarjoukset ja hyödyntää parhaillaan jopa 60% alennuksia, varsinkin kalliimpiin hotelleihin.

Top 5 Hotellit Pori

Jokaisen kaupungin osioon listaamme top 5 – top 10 hotellit paikkakunnan tarjonnan mukaan. Hotellit pori arvostelu sisältää vain 5 parasta hotellia, mutta voit kurkata kaikki porin hotellit hotellihakemistosta!