Skip to main content

Levi on yksi Lapin suosituimmista matkakohteista, sillä siellä sijaitsee kaikki mitä lapinmatkaaja kaipaa. Levillä pääset laskettelemaa Suomen ehkä parhaisiin rinteisiin, jossa haastetta löytyy aina maailmancup rinteestä ja snow parkista. Aloittelijoille Löytyy monia helppoja ja rentoja rinteitä. Varsinkin Levin loivatrinteet ovat aivan mahtavat juurikin aloittelijoille ja keskitason laskijoille ja pituutensa puoesta laskemisesta kerkiää nauttimaan oiken kunnolla joka laskulla.

Laskettelu ei ole todellakaan ainoa aktiviteetti Levillä talvella. Lisäksi kesäisin Levillä voi nauttia tunturissa aivan älyttömistä maisemista, jollaisia et löydä etelästä. Mikäli et ole Lapin kesää kokenut vielä, niin olisiko tänävuonna jo aika?

Ettei tämä artikkeli menisi täysin matkavinkkailuksi, niin mennään asiaan. Alapuolelta löydät Levin hotellit kartalta ja näetkin kaikki levin hotellit heti hintatietoineen sekä arvosteluineen.

Levin hotellit

Leviltä löydät hotelleja todella paljon eikä ihme, sillä Levi on yksi Suomen suosituimmista turistikohteista varsinkin talvisin. Levillä yleisin majoittumismuoto on kuitenkin vuokramökki ja myös hotelliweb palvelusta löydät muutamia vuokramökkejä. Mökit Löytyvät kuitenkin usein vain omilta verkkosivuiltaan tai nimenomaan mökeille suunnatuilta sivuilta. Se, että meiltäkin löydät kymmeniä mökkejä kertoo tarjonnan laajuudesta.

Hotellin hinta Levillä

Hotellin hinta Levillä vaihtelee isosti ja vieläpä toisissa paikoissa kausiluontoisesti, mutta se on ihan ymmärrettävää kun hotellien täyttöaste on kesäisin alhainen ja talvisin saa myydä ”ei oota”. Kuten kartalta huomaat, niin Levin hotellien hinta vaihtelee 80€/yö hintaisista hotelleista aina yli 150€/yö hotelleihi. Hintaan vaikuttaa pääsääntöisesti sijainti, sillä Levillä harvoin joudut tinkimään palvelusta vaikka valitsisit edullisemman hotellin.

TOP 10 hotellit Levi

Alapuolen Hotellit levi top 10 listaus helpottaa sinua valitsemaan hotellin, joka saa parhaat arvostelut vierailijoilta. Tähtiarvostelu lasketaan kävijöiden rehellisen asiakaspalautteen perusteella, eli risut ja ruusut lasketaan! Sivustoltamme löydät parhaat hotellitarjoukset helposti ja vaivattomasti, sillä kilpailutamme hotellit tuhansien matkasivustojen kautta!