Skip to main content

Tallinna on viehättävä Baltian kaupunki, jolla on paljon tarjottavaa vierailijoille. Se sijaitsee Suomenlahdella ja on loistava paikka aloittaa Itämeren matkasi. Tallinnassa on useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten vanha kaupunki ja sen keskiaikaiset kirkot, jotka ovat vierailun arvoisia ja varsinkin suomalaisten matkailijoiden suosiossa.

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja Tallinna Viron pääkaupunki. Helsingin ja Tallinnan välillä on monia mielenkiintoisia vierailukohteita, kuten muinainen Rauman kaupunki ja Viikinkilaivamuseo Virossa. Junamatka näiden kahden kaupungin välillä kestää noin kolme tuntia ja matkalla voi tutustua erilaisiin maisemiin.

Tässä artikkelissa hotelliweb esittelee sinulle meidän mielestä top 15 hyvää nähtvyyttä virossa, jotka sinun on ehdottomasti nähtävä talvella!

tallinna on loistava matkailukaupunki

Missä on Tallinna?

Tallinna on Viron pääkaupunki ja suurin kaupunki. Se sijaitsee maan itärannikolla, Suomenlahden rannalla. Suomen pääkaupunki Helsinki tunnetaan vilkkaasta yöelämästään ja upeasta arkkitehtuuristaan.

Matkailijat, jotka haluavat tutustua maahan enemmän, voivat matkustaa junalla Tallinnaan, Viron historialliseen pääkaupunkiin. Helsingin ja Tallinnan välinen etäisyys voidaan helposti laskea Google Mapsin avulla, joka on 383 kilometriä

Tekemistä Tallinnassa talvella:

Jos haluat lisätä talven hauskoja retkiä Tallinnan matkaohjelmaan, Viron pääkaupungissa on paljon tekemistä. Hiihtämisestä lumisissa metsissä Narvan lähellä tai tutustumisesta viehättävään vanhaankaupunkiin Viron kuuluisien liköörien kokeilemiseen paikallisessa tavernassa löytyy jokaiselle jotakin. Tässä muutamia ideoita:

1.Joulumarkkinat

Joulumarkkinat ovat täydellinen tapa nauttia Tallinnan juhlakaudesta. Tässä on joitain talven parhaista markkinoista:

Kalev Streetin joulumarkkinat – Kalev-kadulla sijaitsevat torit tarjoavat perinteisiä virolaisia ​​joulutuotteita, kuten keksejä, piparkakkutaloja ja joulukuusia. Tarjolla on myös laaja valikoima ruokavaihtoehtoja, kuten glögiä ja kuumaa kaakaota.

Juhan Liivin tori – Juhan Liivin tien varrella sijaitsevat tori, jossa on Viron jättimäinen joulukuusi. Myynnissä on myös erilaisia ​​käsitöitä ja matkamuistoja.

Kadriorgin joulumarkkinat – Nämä markkinat sijaitsevat Kadriorgin puistossa ja tarjoavat erilaisia ​​ruokia, käsitöitä ja lahjoja Viron eri alueilta.

2. Tallinnan vanhakaupunki:

Tallinnan vanhassakaupungissa on valloittava sekoitus keskiaikaista ja barokkiarkkitehtuuria, viehättäviä aukioita ja viehättäviä katuja. Tule talvi; mukulakivikadut on valaistu juhlavaloilla, joten se on täydellinen paikka vaeltaa ja tutkia. Tässä on joitain parhaita asioita Tallinnan vanhassakaupungissa talvella:

• Kävele vanhankaupungin rauhallisilla kaduilla kylmänä iltana ihaillen kaunista arkkitehtuuria ja juhlallisia koristeita.

• Ihaile valaistuja joulumarkkinoita, jotka reunustavat joitakin kaupungin aukioita.

• Katso Viron kuuluisin maamerkki, Itsenäisyysmonumentti, jääkerrosten läpi kirkkaana talvipäivänä.

• Pysy lämpimänä yhdessä Tallinnan monista perinteisistä kahviloista tai ravintoloista siemaillen kuumaa glögiä tai maistelemalla pohjoismaista ruokaa.

3. Kävele kaupungin muureilla:

Kävele kaupungin muurien läpi ja nauti upeista näkymistä! Tallinnan kaupunginmuuria pidettiin aikoinaan yhtenä Euroopan seitsemästä ihmeestä, ja on helppo ymmärtää miksi. Seinä ulottuu noin 8 kilometriä ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön. Seinään on muutama sisäänkäynti, jotka kaikki tarjoavat erilaisia ​​näkökulmia Tallinnaan. Jos olet valmis kävelylle, tutustu Aurinkoporttiin, Ülemiste-porttiin ja Viru-porttiin!

4. Juo GLÖGI:

Tallinnassa, Virossa, talvella yksi parhaista tavoista lämmitellä on juoda GLOGIa. Tämä on viroa ja tarkoittaa ”vihreästä teestä ja inkivääristä valmistettua kuumaa juomaa”. GLOGIsta voi nauttia mihin aikaan päivästä tahansa, mutta se on erityisen suosittu kylminä kuukausina.

5. Lähde päiväretkelle Jägalan vesiputoukselle:

Tutustu Tallinnan J gala -vesiputouksen kauneuteen talvella. Tämä upea luonnonihme on loistava paikka viettää päivä kylmällä säällä. Vaellus vesiputoukselle on helppoa, ja matkan varrella on runsaasti mahdollisuuksia pysähtyä ja ottaa kuvia. Kun saavut sinne, nauti putousten rauhasta samalla kun ihaile kaunista ympäristöä.

6. Illasta vanhassa keskiaikaisessa ravintolassa:

Jos etsit ainutlaatuista tapaa viettää talvipäivää Tallinnassa, harkitse vierailemista vanhassa keskiaikaisessa ravintolassa. Tämä vanhassakaupungissa sijaitseva ravintola tarjoilee perinteistä virolaista ruokaa, joka lämmittää sydäntä ja vatsaa. Lämmitetyistä lattioista ja viihtyisästä ilmapiiristä ystävälliseen henkilökuntaan, joka jakaa mielellään tarinoita vanhasta Tallinnasta, tämä ravintola on pakollinen vierailu kaikille tässä viehättävässä kaupungissa vieraileville.

7. Nauti ystävällisestä Meadesta Olde Hansassa:

Etsimme erinomaista tapaa viettää talvipäivää Tallinnassa. Miksi et tutustu Olde Hansan Meade-observatorioon? Tässä historiallisessa rakennuksessa on Viron parhaita tähtitieteellisiä tiloja, ja se tarjoaa vierailijoille lyömättömän mahdollisuuden tutkia maailmankaikkeutta läheltä. Vaikuttavien teleskooppien ja yötaivaan toimintojen tarkkailumahdollisuuksien ansiosta tämä paikka on täydellinen kaikille tähtitiedestä kiinnostuneille. Tule siis Olde Hansaan ja nauti mukavasta meadista samalla kun ihailet kaikkia Tallinnan nähtävyyksiä ja ääniä talvella.

8. Kiipeä Toompean mäelle:

Jos etsit seikkailua Tallinnassa tänä talvena, kiipeä Toompean kukkulalle. Kukkula sijaitsee kaupungin keskustasta kaakkoon ja sinne pääsee keskusaukiolta bussilla numero 1. Vaellus kestää noin 45 minuuttia ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja Suomenlahdelle. Jos olet energinen, voit tehdä Tallinnassa muutamia haastavampia vaelluksia, kuten tutustua Haapsalun saareen tai vaeltaa Heinapäev Toweriin.

9. Lämmittely museossa:

Joitakin kohokohtia ovat Viron kansallismuseo, joka esittelee muinaisia ​​esineitä ja maalauksia Viron historiasta; historiallinen museo, joka kertoo Tallinnan tarinan sen alusta kauppapaikkana 1200-luvulla nykypäivään; ja Tanssimuseo, jossa on kokoelma perinteisiä virolaisia ​​tanssiteoksia.

10. Tutustu Toompeaan:

Etsitkö seikkailua Tallinnassa talvella? Tutustu sitten Toompeaan, kukkulaan, josta on näkymät kaupunkiin. Tämä alue on lumen ja jään peitossa, mikä tekee siitä kauniin ja ainutlaatuisen paikan vierailla. Jotkut polut vievät sinut mäkeä ylös, ja jotkut ravintolat ja kaupat ovat avoinna talvella.

11. Raatihuoneen aukio:

Tallinnan Raatihuoneentori on aina kaunis näky talvella. Aukio on koristeltu juhlavaloilla, ja siellä järjestetään paljon loma-aiheista toimintaa. Vierailijat voivat nauttia erilaisista joulukonserteista, luistelukentällä, kuuman suklaan juomakilpailuista ja paljon muuta.

Tallinna on kiva kaupunki

12. Ihaile Aleksanteri Nevskin katedraalia:

Jos olet Tallinnassa talvella, kannattaa käydä Aleksanteri Nevskin katedraalissa. Katedraali on kaunis näky kaikessa lumen peittämässä loistossaan. Voit ihailla arkkitehtuuria ja koristeellisia kaiverruksia kaikilla seinillä. Se on loistava tapa viettää iltapäivä, jos etsit jotain erilaista tekemistä Tallinnassa.

13. Kävele St. Catherine’s Passagea pitkin:

Kävele Tallinnan St. Catherine’s Passagea pitkin talvella ja saat unohtumattoman kokemuksen. Mukulakivikadut ovat liukkaita jäästä ja lumesta, ja tummat rakennukset erottuvat elävästi eteerisen valkoista taustaa vasten. Se on ylevä tapa kokea kaupunki kylmimpien kuukausien aikana ja loistava tapa nähdä Tallinnan vähemmän tunnettuja kohokohtia.

14. Kulje puutarhassa Kadriorgin palatsissa:

Kun ulkona on kylmä ja haluat levätä kaupungin hälinästä, miksi et suuntaisi Tallinnan Kadriorgin palatsiin? Palatsi on koristeltu yli 1000 ikivihreällä puulla, jotka luovat lumoavan talven ihmemaan. Useat muut paikan sisällä olevat nähtävyydet ovat tutustumisen arvoisia, kuten Eremitaaši, jossa on joitakin maailman tunnetuimmista taidekokoelmista.

15. Shoppaile Oma Asissa:

Oma Asi on tunnettu tavaratalo Tallinnassa, Virossa. Se sijaitsee kaupungin sydämessä ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, asusteita, kodin sisustusta ja ruokaa. Kauppa on avoinna ympäri vuoden, mutta talvella trendikäs juhlakoristeiden ja joulukuusien ansiosta.

Yhteenveto

Lopuksi, jos haluat kokea Viron kauneutta talvella, Tallinna on täydellinen kaupunki vierailla. Tallinnasta löytyy jokaiselle jotakin, viehättävästä vanhastakaupungista vilkkaaseen yöelämään. Joten olitpa turisti tai asukas, tutustu tähän viehättävään Baltian kaupunkiin talvella!

Olethan huomannut, että talven parhaat hotellitarjoukset lyötdät hotelliwebistä, ja myös viron hotellit ovat hyvässä tarjouksessa juuri nyt!