Skip to main content

Kaikille tulee jossain kohtaa eteen tilannetta, jolloin lomalle olisi tarvetta. Varsinkin maailman nykytilanteiden mukaan pidemmän ajan ennakoinnit voivat olla hyvinkin vaikeita ja muutenkin lomien suunnittelu on muuttunut paljon vuosien takaisista ajoista. Eteen tuleekin yhä useammin tilanteita, jolloin lomakassan pitäisi olla kasassa, mutta se ei kuitenkaan juuri sillä hetkellä satu olemaan. Onneksi tilanteen voi korjata pienellä pikavipillä, joka antaa joustoa lomasuunnitelmiin ja mahdollistaa pikaisemmatkin lomat.

Milloin pieni pikavippi on hyvä vaihtoehto?

Pieni pikavippi on hyvä vaihtoehto varsinkin silloin, jos loma sattuu osumaan juuri sillä hetkellä kun ylimääräistä rahaa ei oikein olisi, mutta loman ajankohta alkaa lähestyä. Pitkään odotettua lomaa ei kannata sen takia siirtää vuosilla eteenpäin, jos on tiedossa, että lomakassan saisi kasaan vähän ajan kuluttua. Tässä tilanteessa apuun astuu pienet pikavipit, jotka mahdollistavat pienempien summien lainoja ja mahdollistavat loman. Pienet pikavipit on kaiken lisäksi helppo maksaa takaisin, kun summat eivät ole tuhansia euroja. Lomakassaan saa yllättävän paljon joustoa jo muutaman satasen pienellä pikavipillä ja näin ei tarvitse jatkuvasti miettiä onko lomalla varaa tehdä sitä tai tätä.

Pienellä pikavipillä nopeasti lomakassa kuntoon

Lomakassan kerääminen ei ole kaikkien mieleen. Toisilla on selkäytimeen ohjelmoitu tarve säästää rahaa, kun taas toisilla ei. Varsinkin jälkimmäisten tapauksessa on aivan mainio vaihtoehto hyödyntää pienet pikavipit lomakassan kasvattamiseen ja maksaa sitten loman jälkeen laina takaisin. Muutamien satasien pikavippeihin on paljon erilaisia takaisinmaksu vaihtoehtoja. Pienet muutaman satasen lainat saa kätevästi maksettua kerralla takaisin, kun taas useampien satojen eurojen pienet pikavipit voi laittaa useampaankin maksuerään. Toisinaan on myös mahdollista saada ensimmäiset kuukaudet kokonaan lyhennysvapaaksi, jolloin pienen pikavipin takaisinmaksua ei tarvitse hetkeen edes murehtia vaan kaikki energia voidaan käyttää lomasta nauttimiseen ja sen jälkeen siitä palautumiseen.

Lomakassaa voi kasvattaa pienellä pikavipillä myös varmuuden vuoksi. On huomattavasti rentouttavampaa olla lomalla, kun taloudelliset asiat eivät mietitytä ja on enemmän mahdollisuuksia virkistäytyä. Muutaman sadan euron pienet pikavipit tuovat paljon lisää joustoa eri aktiviteetteihin ja muutenkin lomasta nauttimiseen. Lomalla ihmiset käyttävät huomaamattaan enemmän rahaa kuin mitä ollaan ajateltu ja enemmän rahaa kuin arjessa yleensä. Loman ideana on itsensä hemmottelu ja usein siihen tarvitaan muutama sata euroa enemmän kuin tavalliseen arkielämään. Pienen pikavipin ansiosta voit nauttia ja tehdä paljon enemmän, eikä takaisinmaksuakaan tarvitse murehtia vielä välttämättä pitkiin aikoihin.

Parempaan lomakohteeseen pikavipillä

Pienet pikavipit voivat olla myös mainio tapa parantaa esimerkiksi lomakohdetta. Lomakohteita varatessa muutamienkin satojen eurojen hintaerot voivat muuttaa koko kokemuksen luonnetta ja siksi onkin syytä hyödyntää parhaat hotellitarjoukset. Pienen pikavipin ansiosta voit ottaakin paremman hotellin paremmalta seudulta ja näin saat enemmän irti vapaasta! Pienet pikavipit voivat myös mahdollisuuksien mukaan mullistaa koko lomailun, sillä useamman sadan euron vipillä voit muuttaa lomakohteen sijainnin sekä hotellin laadun aivan uudelle tasolle.

Loma-ajankohdat voivat ajoittain yllättää tai voi tulla esimerkiksi töissä peruuntuneita tapahtumia, joiden johdosta loman ajankohta tuleekin eteen hyvin nopeasti. Lomakassaa ei välttämättä ole vielä ehditty kasvattaa tarvittavan suureksi, mutta onneksi on mahdollista käyttää pieni pikavippi ja sen turvin voi nauttia nopeasti alkavasta lomasta täysin siemauksin.

Pienet pikavipit ovat helppoja ja nopeita

Pienet pikavipit ovat helppoja sekä nopeita hakea ja ne maksetaan tilille jopa samana päivänä. Vaikka lomakassaa pitäisi kasvattaa äkkilähtöä varten, sekin kyllä onnistuu, jos vain hakijan tiedot ovat kunnossa. Nauti siis lomastasi enemmän tai jopa mahdollista itsellesi loma pienellä pikavipillä ja aloita rentoutuminen aivan uudella tapaa.